« Kultura
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
KULTURNO UZDIZANJE

Ljubitelji glazbe i kazališta sutra će uživati u KC Peščenica

Ljubitelje 'ozbiljne' glazbe očekuje koncert Ratka Vojteka iz ciklusa 'Volite li klarinet?', dok će u isto vrijeme nekoliko metara dalje biti izvedena nova predstava Kazališta KNAP 'Romanca o tri ljubavi'

Romanca o tri ljubavi
Romanca o tri ljubavi (KC Peščenica)
Više o

zagreb-info

,

kazalište KNAP

,

KC Peščenica

,

Romanca o tri ljubavi

,

Ratko Vojtek

Ovog petka Kulturni centar Peščenica ponovno priređuje izuzetnu kulturnu večer!

26. studeni donosi koncert iz ciklusa 'Volite li klarinet?' - 'Svirati i fantazirati' u izvedbi Ratka Vojteka u 20h (koncertna dvorana KCP-a, 1. kat) uz slobodan ulaz. Tom glazbeniku velike muzikalnosti i bogatih izvođačkih mogućnosti svoja su djela posvetili mnogi domaći i inozemni skladatelji, a podjednako dobro svira klavir i klarinet. Glazbenik je bogatog iskustva te će ovog petka u KC Peščenica svim gostima priuštiti prekrasno glazbeno putovanje.

U isto vrijem malo dalje, u Kazalištu Knap prikazuje se nova predstava "Romanca o tri ljubavi" koja je nastala suradnjom Akademije dramske umjetnosti i Kazališta KNAP-a. U oslobođenoj glumačkoj suigri, u poigravanju žanrovima kroz glumu, pjesmu i ples u trajanju od sat i pol, vidjet ćete kreacije četvero diplomanata zagrebačke Akademije dramske umjetnosti iz prve generacije koja je završila petogodišnji studij i tako položila magisterij.

25.11.2010. 12:15:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh