« Život
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
STRAST

Ljubite li se? Trebali bi ...

Nedostatak svakodnevnih nježnosti i poljubaca vodi gubljenju intime među partnerima, pa je nedostatak seksa samo logična posljedica

Poljubac je vrlo važan dio veze
Poljubac je vrlo važan dio veze (FreeDigitalPhotos)
Više o

poljubac

,

veza

,

ljubljenje

,

intima

,

nedostatak seksa

,

kako se ljubiti

Problemi u dugotrajnim vezama i braku najčešće se povezuju s nedostatkom seksa, no kako je to podložno godinama i raspoloženju, stvarni problem leži zapravo u nedostatku svakodnevnih nježnosti, tvrde bračni terapeuti.

>> Prvi romantični poljubac pamti se bolje od prvog seksa >>

Na taj se način gubi intimnost između partnera, a prvi i glavni pokazatelj je - nedostatak poljubaca. Naime, istraživanje je pokazalo da tek pet posto parova starijih od 45 godina izmijeni više od 30 poljubaca tjedno, a u svim dobnim skupinama petina se parova uopće ne ljubi.

>> Kakvo značenje nosi poljubac >>

Ljubljenje je zapravo intimnije od seksa, a u tinejdžerskim godinama služi tek kao sredstvo za istraživanje seksualnosti, da bi tek kad pređe u francuske poljupce postao dokaz bliskosti. Istraživanja pokazuju da su parovi koji se češće ljube zadovoljniji i odnosom i količinom strasti

>> Kako poljubac djeluje na nas >>

Znači, formula je jednostavna - više poljubaca, više intimnosti, više seksa ... pa ne časite časa već zgrabite partnera i sočno ga poljubite.

21.03.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh