Metro-portal.hr

objavljeno 13.06.2013. 10:53:00
NOLA

Ljubavna poruka ljetu u novoj pjesmi Na obali

„Na obali" je prva nova pjesma nakon dobro zapamćenog i iznimno uspješnog albuma „Iznad oblaka" iz 2009. godine

Nova pjesma grupe Nola
Nova pjesma grupe Nola (Zoran Mikletić)

Nakon uspješnog albuma „Nola Piano" iz 2012. godine na kojem su se našle akustične obrade njihovih najljepših pjesama, a koji je obilježio okruglih 20 godina njihovog glazbenog putovanja ali i jedne velike ljubavi, Gabi i Marijan iz grupe Nola donose jednu novu glazbenu priču.

Nova pjesma naziva „Na obali" nastavak je Marijanovog promišljanja života, ljubavi i svega što se dotiče zajedničkog životnog putovanja njega i Gabi.

'Ostavljamo slušateljima na volju hoće li je doživjeti kao pjesmu koja govori o prolaznoj ljetnoj avanturi ili pak kao pjesmu koja progovara o vječnoj ljudskoj potrebi pronalaska srodne duše.' - poručuju iz Nole, a na vama je da prosudite:

„Na obali" je prva nova pjesma nakon dobro zapamćenog i iznimno uspješnog albuma „Iznad oblaka" iz 2009. godine. Pjesma je snimana u Morris Studiju u Zagrebu i studiju Partyzan u Puli. I ovoga puta za produkciju je zaslužan Edi Cukerić dok se za mastering pobrinuo Straky Gee (Streaky  Mastering London).

I dok upijate nove melodije ovog iznimnog hrvatskog glazbenog dua, turneja „Nola piano - 20 godina ljubavi" se nastavlja.
Tako još uvijek možete prisustvovati prekrasnom intimnom ugođaju koji čine glas, klavir i akustična gitara, a ovo ljeto ih uživo možete poslušati na sljedećim lokacijama:

Casanovafest - Vrsar - 29.6.
Koprivnica - Ljeto u Atriju - 12.7.
Zagreb - Scena Amadeo - 30.8.

Nolu pratite na facebooku i twitteru, a slušajte na Youtubeu

13.06.2013. 10:53:00
http://metro-portal.hr/ljubavna-poruka-ljetu-u-novoj-pjesmi-na-obali/78707/