« Zdravlje
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
MLJAC

Liquid sun - mlada zelena pšenica u medu

Mlada zelena pšenica u medu blagog je i ugodnog okusa, pripravak namjenjen djeci i odraslima kao pomoć kod raznih stanja te za dugovječniji i kvalitetniji život

Mlada zelena pšenica u medu - čisto zdravlje
Mlada zelena pšenica u medu - čisto zdravlje (Liguid sun)
Više o

med

,

Liquid sun

,

mlada zelena pšenica

Neodoljivu želju za slatkim eliminirati sa zdravom slasticom želja je većine nas, a još k tome ako ista djeluje pozitivno na naš zdravstveni status, dodatni je stimulans za konzumacijom! Spoj mlade zelene pšenice i bagremovog meda jedinstven je pripravak koji će razveseliti i najzahtjevnija nepca.

Pozitivna djelovanja mlade zelene pšenice odavno su prepoznata u drugim kulturama, a i kod nas sve više dobiva na važnosti, dok u kombinaciji s krem medom čini poslasticu bogate i ukusne teksture.

Mlada zelena pšenica obiluje željezom, klorofilom, aminokiselinama i mnogim drugim nutrijentima koji poboljšavaju rad organizma. Izvrstan je detoksikator, jača imunitet i saveznik je u borbi protiv prehlada te nam vraća energiju i vitalnost, što je i razlog zašto je smatraju superiornom namirnicom. Samo 3 g praha mlade zelene pšenice po svom nutritivnom sastavu ekvivalent je 0,5 kg organski uzgojenog voća i povrća.

Med bagrema sadrži kvalitne aminokiseline, lipide, minerale i vitamine te oligosaharide ljekovitog djelovanja. Med posjeduje izrazita energetska svojstva zahvaljujući visokom sadržaju jednostavnih ugljikohidrata koji se trenutno oslobađaju u krv te na organizam djeluje kao trenutno grivo i potiče oslobađanje energije. Današnja znanost govori da med, iako je sladak, u pravoj dozi ne šteti dijabetičarima.

Kombinacijom ove dvije namirnice dobiven je ekološki dodatak prehrani Liquid sun - Mlada zelena pšenica u medu, dvostruke učinkovitosti na organizam. Mlada zelena pšenica u medu blagog je i ugodnog okusa, pripravak namjenjen djeci i odraslima kao pomoć kod raznih stanja te za dugovječniji i kvalitetniji život! Osim izravne konzumacije izvrsno se uklapa kao namaz za palačinke, krekere, integriran u razna jela i poslastice ili smoothie.

Liquid sun - Mlada zelena pšenica u medu u kratkom periodu postaje omiljena slastica svih ukućana, a elementi koji nedostaju u vašim stanicama mogu se svakodnevno nadopuniti konzumacijom ovog pripravka izbalansirane formule duple učinkovitosti na zdravlje i vitalnost.

Dostupno u bio&bio trgovinama, ljekarnama, biljnim ljekarnama te specijaliziranim trgovinama zdrave hrane po cijeni od 49,90 kn.

http://www.liquidsun.com.hr/

https://www.facebook.com/liquidsunmladazelenapsenica/

23.02.2016. 09:35:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mango025
    24.02.2016. 09:49
    Ovo je predobroo! :)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh