« Glazba
objavljeno prije 22 dana i 10 sati
NAJAVE

Lika Kolorado u Vintageu

Lika Kolorado 16. listopada u Vintage Industrial Baru promovira novi album "Sateliti u orbiti"

Lika Kolorado
Lika Kolorado (Zvonimir Ferina)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Lika Kolorado

"Sateliti u orbiti" novi je album koji će Lika Kolorado objaviti nakon ljeta, a bend je najavio koncertnu promociju svog novog izdanja. U Vintage Industrial Baru 16. listopada predstavit će nove pjesme, ali i dobro poznate stare hitove s prethodna dva studijska izdanja.

Ulaznice za koncert možete nabaviti online u Dirty Old Shopu, a uskoro će biti dostupne i fizičke ulaznice koje ćete moći nabaviti u Vintage Industrial Baru, Grifu i Dirty Old Shopu. 

Nakon hvaljenih izdanja "Smiješ zaurlat" i "Kontura", Lika Kolorado iz pjesme u pjesmu otkrivaju svoj svježi zvuk, a dosad su objavili singlove "Majka djevojčica" i "Jedva čekam da odem". Nekoliko spotova dosad snimali su uz pomoć svoje vjerne publike, a u posljednjem spotu objavljenom prije nekoliko tjedana ugostili su domaćeg glumca Slavka Sobina.

Koncertom u Vintage Industrial Baru obilježavaju novu eru benda, a kako zvuče uživo u novoj postavi provjerite 16. listopada. Lika Kolorado su: Pavle Gulić, Branimir Kuruc, Filip Riđički i Vanja Senčar.

12.07.2024. 09:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh