« Film
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
TATOO UMJETNIK

Liam Neeson će u novom "Mamurluku" zamijeniti Mela Gibsona

Glumac Liam Neeson trebao bi u filmu "Mamurluk 2" zamijeniti Mela Gibsona koji je isključen iz nastavka hit komedije, izvijestio je list Variety.

Liam Neeson
Liam Neeson (Getty Images)
Više o

Mel Gibson

,

mamurluk

,

Liam Neeson

"Upravo sam dobio poziv za jednodnevno snimanje Mamurluka 2 kao umjetnik za tetoviranje u Tajlandu i to je sve što o tome znam", rekao je Neeson listu. Gibson je trebao oživjeti svoju glumačku karijeru pojavljivanjem u ulozi umjetnika za tetoviranje u filmu. No samo jedan dan nakon vijesti o neobičnoj podjeli uloga od zamisli se odustalo, po redatelju Toddu Phillipsu.

"Mislio sam da bi Mel bio odličan za film", rekao je Phillips u četvrtak. "No razumijem da je stvaranje filma rad u suradnji i ta odluka u konačnici nije imala punu podršku moje cijele ekipe i suradnika". Phillips nije rekao tko je prigovorio angažiranju Gibsona koji se našao u oluji lošeg publiciteta zbog privatnog života.

U filmu, čija se radnja odvija u Bangkoku, glumit će Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms i Justin Bartha koji su u prvom "Mamurluku" glumili skupinu prijatelja koji nastoje rekonstruirati burnu momačku večer u Las Vegasu. (hina/metro-portal)

23.10.2010. 14:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh