Metro-portal.hr

objavljeno 23.10.2010. 14:25:00
TATOO UMJETNIK

Liam Neeson će u novom "Mamurluku" zamijeniti Mela Gibsona

Glumac Liam Neeson trebao bi u filmu "Mamurluk 2" zamijeniti Mela Gibsona koji je isključen iz nastavka hit komedije, izvijestio je list Variety.

Liam Neeson
Liam Neeson (Getty Images)

"Upravo sam dobio poziv za jednodnevno snimanje Mamurluka 2 kao umjetnik za tetoviranje u Tajlandu i to je sve što o tome znam", rekao je Neeson listu. Gibson je trebao oživjeti svoju glumačku karijeru pojavljivanjem u ulozi umjetnika za tetoviranje u filmu. No samo jedan dan nakon vijesti o neobičnoj podjeli uloga od zamisli se odustalo, po redatelju Toddu Phillipsu.

"Mislio sam da bi Mel bio odličan za film", rekao je Phillips u četvrtak. "No razumijem da je stvaranje filma rad u suradnji i ta odluka u konačnici nije imala punu podršku moje cijele ekipe i suradnika". Phillips nije rekao tko je prigovorio angažiranju Gibsona koji se našao u oluji lošeg publiciteta zbog privatnog života.

U filmu, čija se radnja odvija u Bangkoku, glumit će Zach Galifianakis, Bradley Cooper, Ed Helms i Justin Bartha koji su u prvom "Mamurluku" glumili skupinu prijatelja koji nastoje rekonstruirati burnu momačku večer u Las Vegasu. (hina/metro-portal)

23.10.2010. 14:25:00
http://metro-portal.hr/liam-neeson-ce-u-novom-mamurluku-zamijeniti-mela-gibsona/50177/