« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
KONCERTI

Letu Štuke unplugged u Tvornici 14. lipnja

Legendarni sarajevski bend Letu Štuke, nakon pauze od više od godine dana, napokon dolaze u Zagreb 14. lipnja u Tvornicu kulture u 22 sata.

Unplugged spektakl, sigurno! :)
Unplugged spektakl, sigurno! :) (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

Letu Štuke

,

koncert

,

unplugged

Legendarni sarajevski bend Letu Štuke, nakon pauze od više od godine dana, napokon dolaze u Zagreb 14. lipnja u Tvornicu kulture u 22 sata. Premijerno će izvesti svoje najveće hitove i to u novim unplugged aranžmanima, a pridružit će im se i gosti.

Intimna atmosfera unplugged koncerta učinit će ovaj nastup Letu Štuka uistinu posebnim iskustvom te će publika uživati u starijim hitovima u novom ruhu. Za koncert se spremaju već mjesecima kako bi u idućih nekoliko tjedana odsvirali unplugged koncerte diljem regije. Svi koncerti će se snimati, da bi band mogao objaviti unplugged album.

Vođa benda Dino Šaran najavio je dugoočekivanu svirku: "Uvijek pravim kontra potez. Prije je bila elektronika, sad ide nešto potpuno čisto, bez struje. S unpluggedom radimo nekakvu reviziju svog dosadašnjeg rada i pročiščavanja aranžmana tako da pjesme isplivaju same od sebe, bez tih popratnih produkcijskih elemenata."

Uz osnovne članove banda kojeg čine Dino Šaran (vokal,gitara), Djani Pervan (bubnjar, producent), Emir Jugo (gitara), Bojan Ahac (klavijature) i Dejan Ostojić (bas gitara), na unpluggedu će im se pridružiti i Igor Pavlica na trubi (ex. Jinx, Haustor), Vanja Petrov s violinom i Eso Bratović na gitari (ex "Skroz").

Letu Štuke su se proslavile debitantskim albumom „Letu štuke" i hitovima „Mjesto za dvoje" , „Šutiš", „Minimalizam", te duet s Darkom Rundekom „Sunce". Nakon prvijenca slijedi uspješan nastavak, CD „Proteini i ugkljikohidrati" iz 2008. i singlovi „Tesla", „Paranoja", „Belladonna", „Psiho". Trilogiju zatvara album "Brojevi računa" i singlovi: "Brojevi računa", "U ovom svijetu" i "Dembelija. Nedavno su objavili i samostalni singl "Padaj".

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 26. svibnja. Prvih 200 ulaznica moći će se kupiti po cijeni od 50 kuna, nakon čega će cijena u pretprodaji biti 65 kuna. Na dan koncerta na ulazu Tvornice cijena će iznositi 80 kuna.

Pretprodajna mjesta: Tvornica kulture, knjižara Rockmark i sva prodajna mjesta u sustavu Entrio i www.entrio.hr.

Organizator koncerta je BoomBoom Produkcija.

23.05.2014. 14:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh