« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

Lenovo K8 Plus - pristupačan smartphone službeno predstavljen

Lenovo K8 Plus odlikuju dobre karakteristike i niska cijena
Lenovo K8 Plus odlikuju dobre karakteristike i niska cijena (Lenovo)
Više o

karakteristike

,

specifikacije

,

Lenovo K8 Plus

Lenovo je ove godine objavio 10 pametnih telefona. Međutim, gotovo svi su pod brendom Motorola. Danas su na posebnom događaju u Indiji pokazali drugi model pod svojom glavnom markom - Lenovo K8 Plus.

Lenovo K8 Plus pokreće „čisti" Android 7.1.1 s Google pomoćnikom bez unaprijed instaliranih aplikacija Lenovo. Tvrtka je također obećala ažuriranje na Android Oreo.

Dizajn

Lenovo K8 Plus ima kućište izrađeno od aluminijske legure serije 5000. Izgleda dosta elegantno, barem prema službenim fotografijama. Na poleđini su dvostruke kamere s dvostrukom LED-bljeskalica i skener otisak prsta kružnog oblika.   

Njegov zaslon je 5,5-inča s 1920x1080 piksela rezolucije i Gorilla Glass zaštitu s oleophobic premazom.

Osnovna specifikacija

K8 Note dolazi s MediaTek Inc Helio 25 čipsetom s 8 jezgri na maksimalnom taktu 2.6 GHz. Proizveden je na 16-nm procesnoj TSMC tehnologiji. Tu je 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije proširive microSD karticom do 128 GB dodatne pohrane.

Ima dva SIM utora s podrškom za 4G LTE i VoLTE. Baterija je kapaciteta 4000 mAh s turbo punjenjem od 15 W ( posuđeno iz marke Motorola). Ostale specifikacije uključuju WiFi, Bluetooth 4.2, 3.5 mm audio ulaz i mikro USB .

Kamere

Prednja kamera je 8-megapikselna sa širokokutnim objektivom i namjenskom LED bljeskalicom za noćne selfije.

Kao što smo već napisali, K8 Plus dolazi s dvostrukim stražnjim kamerama s 13 MP Purcell Plus senzorom povezanim s 5 MP koji služi kao senzor dubine. To omogućava bokeh efekte u stvarnom vremenu.

Cijena i dostupnost

Lenovo K8 Plus bit će dostupan za kupnju u odabiru jedne od dvije opcije boja: Venom Black i Fine Gold po cijeni oko 220 USD. U Indiji, prodaja Lenovo K8 Plus počinje 7. rujna. Dostupnost na drugim tržištima u ovom trenutku nije nam poznata.   

Piše: Sanja Ledinek
07.09.2017. 09:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh