« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Lenny Kravitz se najbolje osjeća na ranču

Američki roker Lenny Kravitz koji će 08. lipnja 2009. godine nastupiti u ljubljanskoj Hali Tivoli najbolje se osjeća...u blatu.

Fotografija vijesti
Više o

Lenny Kravitz

,

Kravitz Ljubljana

Iako mu dugogodišnja karijera omogućuje vrlo luksuzan život, glazbena zvijezda Lenny Kravitz je najsretniji kad se odmara na svom ranču u Brazilu ili na privatnoj plaži na Bahamima. Uz navedeno, roker posjeduje i stan u Parizu i ekstravagantnu vilu u Majamiju, ali ipak tvrdi da, iako su mu drage materijalne stvari, ipak ga ne određuju.

Glazbenik koji je prošle godine započeo turneju Let Love Tour 20(09) na kojoj slavi dvadeset godina glazbenog rada, dodaje: '' Volim Pariz, ali ipak sam najsretniji na svom ranču u Brazilu ili u svojoj kolibi na Bahamima. Ustvari, najsretnjiji sam kad sam do koljena u blatu.'', te nastavlja: ''Kad sam na tim mjestima, ne trebam puno, samo osnovne stvari. Uistinu, spavanje pod zvijezdama i plivanje u moru je sve što mi treba za sreću.''

Ovaj 45-godišnjak sumnja da bi neki njegovi kolege preživjeli takav način života: ''Neki moji prijatelji, bilo da su rock zvijezde ili ne, ne bi preživjeli u brazilskoj džungli ili na napuštenoj plaži na Bahamima bez svojih kozmetičkih proizvoda, kremica i ormara punih odjeće. Jednostavno ne bi...  - ozbiljno je zaključio Lenny.

Više informacija o Lenny Kravitzu možete naći na: www.lennykravitz.com.

PRODAJA ULAZNICA

Ulaznice po cijeni od 56,50 eura dostupne su na stranici www.eventim.hr, na benzinskim postajama Petrola i u slovenskim poslovnicama turističke agencije Kompas. Za sve dodatne informacije posjetite www.lupapromotion.hr.

05.06.2009. 15:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh