« Život
objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana
PRIPAZITE

Laži koje uništavaju vezu

Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje biste svakako trebali izbjegavati u odnosu s partnerom i partnericom

Laži se na kraju uvijek otkriju
Laži se na kraju uvijek otkriju (Arhiva)
Više o

laži

,

veza

Povjerenje je vjerojatno najvažnija stvar u vezi - kada se naruši, teško ga je povratiti i može uzrokovati prekid odnosa.

Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje biste svakako trebali izbjegavati u odnosu s partnerom i partnericom.

Laganje o primanjima - definitivno nije dobra ideja. Možete se hvaliti kako imate natprosječna primanja kako biste impresionirali drugu stranu, ali dugoročno to može biti itekakav autogol. I razmislite, kakav je to odnos u kojem se trebate pretvarati da ste netko drugi?

Laži o seksu - nemojte lagati o tome što volite ili ne jer na taj način možete partnera ili partnericu navesti na krivi trag, a to će se samo vama obiti o glavu. I vašem zadovoljstvu

Nemojte govoriti da ste dobro - naravno, ako se ne osjećate tako. Recite glasno i jasno što vas muči kako biste mogli riješiti problem. Druga strana ne može znati da nešto ne štima ako ne kažete. Prvi put, drugi, treći...

Osjećaji prema kolegi - znate da vam taj kolega ili kolegica nisu samo kolege i da se zagonetno smiješite svaki put kada se sretnere. Ako to radite znate da je vaša veza na kocki, a laganje o tome da je riječ samo o kolegama može biti itekako kobno za vaš odnos.

Skrivanje istine o vašim bivšim vezama ili partnerima - može biti kobno. Uvijek se može dogoditi da iziđe na vidjelo nešto iz prošlosti, a tada već može biti kasno za vaš odnos zbog narušenog povjerenja.

17.08.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh