« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
ARSENAL 03.12.

Laibach započinje europsku turneju koncertom u Zadru

Laibach se vraća u Zadar nakon 10 godina, ovoga puta s posebnim Kunstderfuge programom u kojem izvode isključivo obrade Bachovih fuga -OSVOJITE ULAZNICE

Laibach
Laibach (Laibach)
Više o

Zadar

,

Arsenal

,

Laibach

,

koncert

,

nagradna igra

,

turneja

,

Kunstderfuge

,

Bach

Laibach se vraćaju u Zadar nakon više od 10 godina, ovoga puta s posebnim Kunstderfuge programom 03. prosinca u klubu Arsenal. Kao što  fanovi već dobro znaju, riječ je o posebnom programu na kojem Laibach izvode isključivo obrade Bachovih fuga koje su zabilježili i na svojem diskografskom izdanju iz 2008. godine. Bachove fuge smatraju se za najteža i najzahtjevnija  djela ovog legendarnog kompozitora, pa tako ovaj program svakako spada među prave poslastice za istinske glazbene sladokusce.

Ovo će biti tek drugi put da  Laibach ovaj poseban program izvode uživo u Hrvatskoj, nakon premijernog  izvođenja u zagrebačkoj Tvornici kulture krajem 2008. godine. Svakako treba naznačiti i da će upravo iz Zadra krenuti ogromna europska  turneja skupine Laibach, tijekom koje će posjetiti London, Glasgow, Prag,  Hamburg i ostale velike europske gradove, a turneja završava nastupom u  Berlinu 29. prosinca.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Ulaznice za ovaj audio vizualni spektakl u  Arsenalu u prodaji su u Dallas music shopu i na  Arsenalovom info pultu. U pretprodaji su cijene 100 kuna za parter sjedenje,  te 80 kn za stajanje na galeriji.

Vrata kluba otvaraju se u 20.00h, koncert počinje u 21.00h.

22.11.2010. 12:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh