« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
NEMA BOLJIH?!

Justin Bieber osvojio čak četiri nagrade na American Music Awards

Bieber je imao nominaciju manje od Eminema i country trija Lady Antebellum, a postao je apsolutni pobjednik

Justin Bieber
Justin Bieber (Getty Images)
Više o

American Music Awards

,

Eminem

,

Justin Bieber

,

Lady Antebellum

Šesnaestgodišni kanadski tinejdžerski pjevački idol Justin Bieber u nedjelju je na dodjeli American Music Awards osvojio četiri nagrade, među kojima i onu za najboljeg izvođača godine, pretekavši i popularnog rappera Eminema, nominiranog u pet kategorija.

Bieber je imao nominaciju manje od Eminema i country trija Lady Antebellum. Obožavatelji su mogli glasovati putem interneta, a tu je 16-godišnja zvijezda bila apsolutni favorit milijuna mladih obožavateljica. Eminem i trio Lady Antebellum, koji su predvodili listu nominacija za ovogodišnju dodjelu American Music Awardsa u pet kategorija, morali su se zadovoljiti manjim brojem nagrada od očekivanog.

Popularni rapper i country bend nominirani su u pet kategorija - Eminem u onima za 'Izvođača godine', 'Najboljeg muškog pop/rock izvođača', 'Najboljeg rap/hip-hop izvođača', 'Najbolji pop/rock album' i 'Najbolji rap/hip-hop album', a Lady Antebellum u onima za 'Najbolji pop/rock bend, duo ili grupu', 'Najbolji country bend, duo ili grupu', 'Najboljeg novog izvođača', 'Najboljeg izvođača suvremene glazbe za odrasle' i 'Najbolji country album'.

S nominacijom manje slijedio ih je Justin Bieber, a među nominiranima su bili Katy Perry, B.o.B. te Usher. Svečanost dodjele godišnjih nagrada održana je 21. studenoga u Los Angelesu 38. put.

"Dolazim iz najmanjega grada na svijetu, u kojemu živi oko 30.000 stanovnika. Nisam nikad mislio da je ovakvo nešto moguće", izjavio je Bieber primajući nagradu. Mladić je odrastao u gradiću Statfordu u kanadskom Ontariju, no sada zbog posla živi u SAD-u. Njegov album "My World 2.0", od početka godine prodan je u SAD-u u dva milijuna primjeraka. (hina/metro-portal)

22.11.2010. 12:09:40
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh