« Život
objavljeno prije 13 godina
JEDNOROZI I KRISTALI

Lady Gaga i Zynga udružuju snage - dolazi nam GagaVille

Igrači FarmVillea će moći posjetiti farmu inspiriranu Lady Gagom, a ako obave tražene zadatke, moći će eksluzivno poslušati njene pjesme

Lady Gaga
Lady Gaga (Getty Images)
Više o

Lady Gaga

,

Farmville

,

Zynga

,

GagaVille

,

igrice za djevojčice

Lady Gaga i FarmVille udružuju snage, koliko god to bizarno zvučalo. Mega-popularna pjevačica ulazi u popularnu internetsku igru Farmville i svim igračima će se od polovice svibnja pojaviti kao vlasnica susjedne farme, objavio je autor igre kompanija Zynga. 

Igrači najpopularnije igrice na Facebooku sad će imati mogućnost posjećivati farmu inspiriranu Gaginim "životnim stilom" - tu će biti jednoroga, kristala i, vjerovali ili ne, u kožu odjevenih ovaca. Od 17. do 26. svibnja u GagaVilleu će se morati obaviti posebni zadaci kako bi se mogle čuti ekskluzivne pjesme svakog dana.

Gagaville će, dakle, biti lansiran pred objavljivanje zadnjeg albuma lady Gage 23. svibnja "Born this way". Igrači koji budu surađivali s farmom Gagaville za nagradu će imati otvoren put do iHeart radija koji će im omogućiti ekskluzivno slušanje pjesama s novog albuma šest dana prije njegova objavljivanja

„Lady Gaga je vrlo strastvena kad su u pitanju njeni obožavatelji, a isto vrijedi i za nas i naše igrače", kazala je Raquel DiSabatino, direktorica za zabavu i medije iz tvrtke Zynga koja stoji iza igrica poput FarmVillea. „Ovo je bilo zaista veliko okupljanje umova s ciljem stvaranja inovativnog i razigranog iskustva za te ljude", dodala je DiSabatino, a citira je MSNBC.com.

Ovo nije prvi put da se neki glazbenik na određeni uključio u neku igricu s društvenih mreža. Na primjer, legendarni Dr. Dre je prošlog prosinca u „Mafia Warsu" objavio jednu svoju pjesmu s albuma „Detox".

Igrači iz drugih Zynginih igrica će također moći zaraditi bodove koji će im omogućiti da kupe dobra Lady Gage, a u „Words With Friends" će imati mogućnost osvajanja potpisanih albuma i koncertnih ulaznica. 

11.05.2011. 10:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh