« Iza ogledala
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
WTF?!

Kupole na Marsu - dokaz života ili...?

Na snimci se prilično jasno vidi struktura u obliku dviju spojenih kupola, što teško može biti prirodna formacija, prije se radi o nečemu što su napravili - izvanzemaljci

Tko je ovo postavio na Mars? :)
Tko je ovo postavio na Mars? :) (NASA)
Više o

Mars Reconnaissance Orbiter

,

Mangalyaan

,

HiRise

,

izvanzemaljci

,

teorija zavjere

,

NASA

Mars je postao izuzetno zanimljivo mjesto od kad po njemu šetaju roveri, no ništa manje napeto nije ni u orbiti gdje se nalazi Mars Reconnaissance Orbiter i indijski Mangalyaan. Naime, MRO ima HiRise kameru, prilično moćnu, a snimka koja je stigla neki dan ponovno je uzburkala vode i navela ih na mlin teorija zavjere.

Na snimci se prilično jasno vidi struktura u obliku dviju spojenih kupola, što teško može biti prirodna formacija, prije se radi o nečemu što su napravili - izvanzemaljci.

NASA, naravno, mudro šuti, no kako u zadnje vrijeme dobar dio snimki vrlo očito nije prerađivan u Photoshopu (a ima dovoljno snimki s obrađenim dijelovima), ponovno se postavlja pitanje - pokušavaju li nam indirektno reći da nismo sami ne samo u svemiru, nego i u Sunčevom sustavu.

Originalna snima NASA-e nalazi se OVDJE, a kako se u zadnje vrijeme sve više govori i o tome da SAD imaju svoju bazu na Marsu, ne znamo što je sada nemoguće ....

Pogledajte sami snimku i analizu, pa odlučite što želite vjerovati:

24.01.2015. 12:21:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  edi vaki
  13.04.2015. 10:06
  Meteor ili kometa po meni nalazi se na snimci.
 2. avatar
  Igor Šoštarko ♫
  02.08.2015. 17:58
  zanimljivo
 3. avatar
  mijo
  01.11.2015. 08:31
  eskimi iglu
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh