Metro-portal.hr

objavljeno 24.01.2015. 12:21:00
WTF?!

Kupole na Marsu - dokaz života ili...?

Na snimci se prilično jasno vidi struktura u obliku dviju spojenih kupola, što teško može biti prirodna formacija, prije se radi o nečemu što su napravili - izvanzemaljci

Tko je ovo postavio na Mars? :)
Tko je ovo postavio na Mars? :) (NASA)

Mars je postao izuzetno zanimljivo mjesto od kad po njemu šetaju roveri, no ništa manje napeto nije ni u orbiti gdje se nalazi Mars Reconnaissance Orbiter i indijski Mangalyaan. Naime, MRO ima HiRise kameru, prilično moćnu, a snimka koja je stigla neki dan ponovno je uzburkala vode i navela ih na mlin teorija zavjere.

Na snimci se prilično jasno vidi struktura u obliku dviju spojenih kupola, što teško može biti prirodna formacija, prije se radi o nečemu što su napravili - izvanzemaljci.

NASA, naravno, mudro šuti, no kako u zadnje vrijeme dobar dio snimki vrlo očito nije prerađivan u Photoshopu (a ima dovoljno snimki s obrađenim dijelovima), ponovno se postavlja pitanje - pokušavaju li nam indirektno reći da nismo sami ne samo u svemiru, nego i u Sunčevom sustavu.

Originalna snima NASA-e nalazi se OVDJE, a kako se u zadnje vrijeme sve više govori i o tome da SAD imaju svoju bazu na Marsu, ne znamo što je sada nemoguće ....

Pogledajte sami snimku i analizu, pa odlučite što želite vjerovati:

24.01.2015. 12:21:00
http://metro-portal.hr/kupole-na-marsu-dokaz-zivota-ili/89750/