« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
ŠTRAJK SOLIDARNOSTI

Kosor: Sindikati štrajkom daju potporu Vladi

VIDEO - Sindikati u borbi protiv korupcije imaju ne samo moju punu potporu, nego mislim da time žele dati potporu Vladi u borbi protiv korupcije, kaže premijerka

(Goran Mehkek/Cropix/Infopunkt)
Više o

SSSH

,

štrajk

,

korupcija

,

Jadranka Kosor

,

Vlada RH

,

popusti

Premijerka Jadranka Kosor izjavila je danas da sindikati imaju njezinu potporu u borbi protiv korupcije, komentirajući jednosatni štrajk solidarnosti koji organizira Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH).

"Sindikati u borbi protiv korupcije, u borbi protiv kriminala imaju ne samo moju punu potporu, nego mislim da time žele dati potporu Vladi u borbi protiv kriminala i korupcije", rekla je Kosor nakon današnjeg posjeta kompaniji Ericsson Nikola Tesla.

Predlažem da idemo zajedno još snažnije naprijed, kazala je Kosor.

SSSH je danas organizirao jednosatni štrajk solidarnosti u tvrtkama u kojima njegovi sindikati imaju članstvo. Štrajk je organiziran radi očuvanja radnih mjesta, plaćanja rada i primjerenih uvjeta rada.

Jednosatni štrajk uvod je u prosvjedno obilježavanje Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja, u Zagrebu, Splitu, Osijeku i ostalim većim hrvatskim gradovima, najavio je SSSH. (hina/metro-portal)

27.04.2010. 12:43:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh