« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
SAD SE SJETIO...

Kosor kritizirala Pupovca: Mogao je reći ako je znao za optužnice

"Ne znam ja otkud sve te informacije gospodinu Pupovcu. Kao što znate, potpredsjednik njegove stranke sjedi u Vladi RH, pa ako je znao, ako je imao informacije" - izjavila je Kosor

Pupovac i Kosor u nekim pitomijim vremenima
Više o

Milorad Pupovac

,

Jadranka Kosor

,

Radimir Čačić

,

optužnice iz Srbije

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor rekla je danas kako ju je, ako je ranije znao nešto o optužnicama iz Srbije, predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac trebao obavijestiti o njima.

"Ne znam ja otkud sve te informacije gospodinu Pupovcu. Kao što znate, potpredsjednik njegove stranke sjedi u Vladi RH, pa ako je znao, ako je imao informacije, gospodin Pupovac ili gospodin Uzelac, o tim optužnicama, bio bi red da su i mene obavijestili", rekla je premijerka ocijenivši da se radi o skupljanju političkih poena.

Pupovac je jučer rekao kako su o optužnicama iz Srbije protiv 40-ak hrvatskih državljana, među kojima je i Vladimir Šeks, znatno prije razgovarali hrvatski ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i srbijanska ministrica pravde Snežana Malović, te kako mu nije jasno zašto prije nisu izašle u javnost i zašto se "Sabor pretvorio u sredstvo za tu priču".

„U politici ne treba ništa čuditi, pogotovo što je sad vrijeme kad se gospodin Pupovac bori za glasove srpske nacionalne manjine", rekla je premijerka komentirajući na traženje novinara Pupovčevu izjavu da je njegov SDSS bliži SDP-u.

Izjavu jednog od čelnika Kukuriku kolaicije, predsjednika HNS-a Radimira Čačića, koji je u subotu u Splitu vladajuću garnituru nazvao jadnom, komentirala je rekavši kako očito imaju različita mjerila o tome što je jadno, a što nije.

"Evo gospodin Čačić, koji želi biti glavni vozač Kukuriku vozila; koje on sretne na cesti, to je poznato, to su jadni ljudi, i radnici kojima ne isplaćuju plaće u svojim poduzećima", rekla je i dodala kako bi svi bili jadni "kada bi on zasjeo kao glavni vozač u Kukuriku vozilu koje bi Hrvatsku, kako oni govore, vozilo u budućnost, a uz njega suvozač Milanović".

Predsjednica Vlade je odgovarala na upite novinara nakon mise vojno - redarstvenog hodočašća u Mariji Bistrici.

02.10.2011. 18:30:20
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh