« Fun
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
OK.CUPID

Korisnice iPhonea se seksaju više od korisnica BlackBerryja i Androida

Internetske stranice specijalizirane za spajanje ljudi često obavljaju različita istraživanja koja su u najmanju ruku, ako ne korisna, onda bar zanimljiva

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

žene

,

seks

,

iPhone

,

BlackBerry

,

gay scena

U moru zanimljivih, nezanimljivih, smislenih i besmislenih istrživanja i anketa pojavilo se još jedno koje je vezano za seks i suvremenu tehnologiju. Ukratko, ono sugerira da tip automobila kojeg vozite ili vrsta odjeće koju nosite više ne igraju glavnu ulogu među čimbenicima koji određuju hoće li vam se posrećiti da spavate s nekim - prema najnovijoj anketi sad je važna i vrsta mobitela, točnije smartphonea kojeg imate.

Prema statističkim podatcima koje je prikupila stranica OkCupid.com, specijalizirana za spajanje ljudi, korisnici iPhonea se seksaju puno više i češće od korisnika BlackBerryja i Androida. To posebno vrijedi za žene. Korisnice iPhone do svoje tridesete godine budu s dvostruko više partnera od žena koje se služe BlackBerryjem i Androidom. Manje-više i muški korisnici iPhonea imaju više seksualnih avantura od ostalih iako razlike nisu toliko izražene kao kod žena. Istraživanje je provedeno na uzorku od 10,000 anonimnih korisnika.

12.08.2010. 13:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh