« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 5 mjeseci
SVI ZA VUKOVAR

Koncertom u Vukovaru prikupljena sredstva za obnovu bazena

Koncert je bio namijenjen skupljanju sredstava za obnovu u ratu uništenog kompleksa bazena u Vukovaru

Neda Ukraden
Neda Ukraden (Damir Glibusic / CROPIX)
Više o

Vukovar

,

humanitarni koncert

,

Neda Ukraden

,

Svi za Vukovar

U sklopu akcije „Svi za Vukovar", a u organizaciji grada Vukovara i Hrvatske radio-televizije, danas je u sportskoj dvorani u vukovarskoj četvrti Borovo naselje održan humanitarni koncert namijenjen skupljanju sredstava za obnovu u ratu uništenog kompleksa bazena u Vukovaru.

Tijekom jednoipolsatnog koncerta na kojem je nastupilo niz estradnih zvijezda humanitarni telefon 060 9008 nazvalo je oko 75.000 građana Hrvatske pozivom donirajući 5 kuna za izgradnju bazena u Vukovaru.

Humanitarni telefon otvoren je od 6. prosinca, a do današnjega koncerta zabilježeno je nešto više od 13.000 poziva čime se brojka poziva zajedno s onima upućenim tijekom koncerta popela na 88.100.

Donacija pozivom na humanitarni telefon može se uputiti i tijekom sutrašnjega dana do 24 sata.

Nakon humanitarnog koncerta sudionici koncerta i brojni Vukovarci sudjelovali su u svečanom paljenju svjetlećih blagdanskih ukrasa na zaštićenom drvoredu platana u Ulici Priljevo koja spaja grad Vukovar i Borovo naselje, a ukrase su upalili vukovarska stolnotenisačica Sandra Paović i gradonačelnik Željko Sabo.

Riječ je o projektu „Božićna priča - Najljepša božićna ulica" koju drugu godinu za redom provodi agencija „Ex Alto" s ciljem poticanja blagdanskog ukrašavanja javnih površina u gradovima, a blagdanske ukrase Vukovaru su darovali „Hoteli Baška" d.d.(hina/metro-portal)

19.12.2010. 20:26:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh