« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
KAKO JE BILO

Đorđe Balašević oduševio u prepunoj Areni

Svirkom koja je trajala četiri sata, Đole je našao put do svojih 'starih' obožavatelja, ali i nekih novih klinaca koji su, iako mlađi od brojnih pjesama, znali sve stihove

Đorđe Balašević
Đorđe Balašević (Thorax)
Više o

Arena Zagreb

,

Đorđe Balašević

,

koncert

,

spektakl

,

Panonska mornarica

Nakon Osijeka i Splita za kraj uspješne turneje Balašević i prateći bend „Panonska mornarica" izabrali su Zagreb. Novosadski kantautor svojim je stihovima, ali i svakim obraćanjem publici, ostavljao bez daha 18 tisuća obožavatelja koji su se u subotu našli u Areni Zagreb.

Svirkom koja je trajala četiri sata, Đole je našao put do svojih  'starih' obožavatelja, ali i nekih novih klinaca koji su, iako mlađi od brojnih pjesama, znali sve pjesme, sve stihove.

Teško je riječima opisati emociju između Balaševića i publike u Areni, ali svi će se složiti da je Zagreb doživio noć i koncert za pamćenje.  „Mirka", „Namćor", „Ringišpil", „D-mol"- samo su neke od uspješnica koje su izveli, a Đoletu se na pozornici pridružio i Nikša Bratoš koji je upotpunio izvrsni dojam i sklad  Balaševića i „Panonske mornarice".

Iako je „Odlazi cirkus" skladba kojom već tradicionalno završavaju njegovi koncerti, ovaj glazbenik zasigurno neće otići iz srca i pamćenja brojnih obožavatelja.

Zagrebački koncert u organizaciji Thorax Promotiona potvrda je uspješne turneje, a svi koji su imali priliku uživati u Osijeku, Splitu ili Zagrebu, znaju da 'nove pajace' nećemo naći lako.

19.12.2010. 11:21:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh