« Seks
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
MA DA?!

Koliko zapravo treba trajati seks?

Unatoč raširenom vjerovanju da je dulje bolje i bajkama frajera sa šanka o cjelonoćnim eskapadama, istina je, kao i uvijek, puno skromnija

Zeko na baterije može do jutra, ali vi ...
Zeko na baterije može do jutra, ali vi ... (Arhiva)
Više o

seks

,

duljina seksa

Seks je nepresušna tema razgovora prijatelja, pa kad se okupi ekipa za šankom, sigurno će nakon nekog vremena netko iz rukava izvući "vikend u kojem nisu izlazili iz kreveta" i priče tipa "došli smo u ponoć kod nje, trajalo je do jutra" i slične bajke.

No, kad napravite istraživanje na tu temu, dođete do zaključka da su to stvarno bajke i mitovi, jer najveći broj ljudi seks u trajanju od 10 do 30 minuta smatra - previše dugim.

Kako kažu autori istraživanja, problem je zapravo u tome što današnja popularna kultura samo potiče stereotipe o seksualnoj aktivnosti. Mnogi muškarci i žene vjeruju kako dobar seks uključuje ogromna spolovila i snošaj tijekom cijele noći.

Naravno, u stvarnom svijetu takva su spolovila prilično rijetka (da, njihovi vlasnici obično snimanju porniće), a cjelonoćni snošaj možda će vam se dogoditi jednom u životu, no mogućnost za to je otprilike jednaka onoj da vam tijekom šetnje parkom padne nuklearna podmornica na glavu.

Stoga, predigra da, i to duga, maženje nakon seksa itekako, još duže, no sam seks ... do deset minuta je super.

17.02.2016. 22:10:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh