« Seks
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
OZBILJNO?

Koliko seksa ima prosječna udana žena?

Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara nisu nikakva rijetkost...

Nije baš puno...
Nije baš puno... (Arhiva)
Više o

žene

,

brak

,

seks

Svaki brak priča je za sebe, a odnosi između partnera ne mogu se uspoređivati... no, jedno recentno istraživanje provedeno na uzorku od 300 parova otkrilo je zanimljive podatke.

Uz brojne životne obveze i probleme, djecu i posao, vrlo je teško sačuvati savršen odnos s partnerom, prepun emocija i strasti. To dokazuju odgovori brojnih žena na pitanje: 'Koliko često vode ljubav?

U anketi provedenoj na više od 300 parova različite životne dobi, otkriveno je da gotovo polovica (47 posto) vodi ljubav jednom tjedno, a njih gotovo 10 posto to čine samo dva puta mjesečno.

"Žene u braku koje govore da im seks s partnerom jednom tjedno ili dva puta mjesečno savršeno odgovara, zapravo nisu nikakva rijetkost. Razlog toga su upravo životne prepreke, stres i obveze zbog kojih seks vrlo brzo može postati predvidljiv pa čak i dosadan", objašnjavaju stručnjaci.

Isto tako, istraživanje je potvrdilo da ako što rjeđe vodimo ljubav, to će nam strast i potreba za time postajati sve manja i manja.

Zanemarivanje strasti i manjka intimnosti, što je u posljednje vrijeme sve češće prisutno između partnera, često dovodi do preljuba, pa čak i razvoda

16.06.2019. 21:43:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    17.06.2019. 10:42
    1 put tjedno hahaha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh