« Seks
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
ZANIMLJIVOSTI

Koliko se zapravo seksamo u životu?

Prosječna osoba u pedeset godina seksualno aktivnog života na ovu zabavu potroši otprilike 600 sati ili 25 dana ... puno ili malo?

Na seks prosječno potrošimo 25 dana života
Na seks prosječno potrošimo 25 dana života (Arhiva)
Više o

seks

,

zanimljivosti o seksu

Zanimljivosti o seksu nikad dovoljno, a jedna od njih je i ona o tome koliko života potrošimo na ovu, ljudima možda i najdražu aktivnost. Bez obzira koliko popularan bio, zapravo nam oduzima mizeran dio života - samo 600 sati ili 25 dana života.

Vjerovali ili ne, više vremena provodimo u predigri koja prosječno traje 14 do 17 minuta, što je dva do tri puta više od samog seksa. 

>> Par detalja koje su vam zaboravili reći o seksu >>

No, kako su istraživanja pokazala da je seks deset puta djelotvorniji od valijuma i zapravo je najučinkovitije sredstvo za smirenje na svijetu, vrijedilo bi gornje brojke značajno pojačati.

Neki ih pojačavaju masturbacijom, no ako pritom planirate putovanje po Indoneziji, morat ćete pripaziti što radite - tamo se masturbacija kažnjava dekapitacijom, i to ne donje nego gornje glave.

>> Cool činjenice iz svijeta seksa >>

Uz to, seks je sjajan lijek za blaže oblike depresije jer se tijekom seksualnog čina oslobađaju endorfini koji uzrokuju osjećaj zadovoljstva i euforije. U tome više uživaju žene koje su studirale, jer osim "normalnog" seksa češće uživaju u davanju i primanju oralnog seksa od onih koje nisu završile ni srednju školu.

>> Zanimljvosti o seksu >>

Ipak, unatoč svim pozitivnim stvarima vezanim za seks, na svijetu ima oko 1 posto aseksualaca koji ne osjećaju seksualnu privlačnost niti prema jednom spolu, a ni masturbacija im nije napeta ...

17.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh