« Seks
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Par detalja koje su vam zaboravili reći o seksu

Nekoliko informacija o seksu koje ste možda i znali, ali vjerojatno nikad nisu bile ovako skupljene na jednom mjestu

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

zanimljivosti

,

najbolji seks

O seksu je napisano toliko da bi tiskano izdanje jednog takvog priručnika skinutog sa svih stranica weba vjerojatno potrošilo pola šuma na svijetu, ali i dalje ima nekih manje poznatih činjenica, kao što je primjerice ženska ejakulacija.

Muškarci su se u jednom istraživanju pokazali prilično neuki jer ih više od pola nije imalo pojma da to postoji. Eto, to je najmanje poznata informacija o seksu, kažu ...

Druga stvar je također zanimljiva, jer, teoretski, svaka žena može imati odnos s bilo kojim muškarcem, no u praksi to nije tako. Često dolazi do disproporcija u veličinama muškog i ženskog organa, pa se treba dovijati raznim čudnim pozama, ili koristiti seksualne igračke kao pomoć. 

Seksualni terapeuti otišli su tako daleko da tvrde da lijeva strana klitorisa daje više zadovoljstva, pa se čak provodi istraživanje koje bi trebalo dokazati da lijeva strana vagine ima više završetaka živaca i osjetljivija je. Iako istraživanje još nije gotovo, preliminarni rezultati potvrđuju ovu zanimljivu teoriju. 

I da, ako gledate filmove u kojima seks traje cijelu noć ... teško da će vam se to ikada dogoditi. Prosječan seks traje deset minuta u najboljem slučaju, tako da nemojte previše maštati o duljem trajanju, razočarat ćete se ...

27.10.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh