« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
ZAPAMTITE

Koji je vaš tip debljine?

Svi smo čuli da mršavljenju potpomaže više kretanja i manji obroci, ali kada imate i informacije o tipu vašeg tijela i na koji način se taj oblik tijela deblja i gubi kilograme, bit ćete bolje opremljeni znanjem

Koji je vaš tip debljine?
Koji je vaš tip debljine? (Arhiva)
Više o

debljina

,

mršavljenje

,

tipovi debljine

Mršavljenje je prilično problematično u nekim slučajevima, no ako znate koji je vaš tip debljine, lakše ćete se riješiti viška, tvrde stručnjaci ...

1. Pretilost gornjeg dijela tijela - ovo znači da osoba jede previše i ne vježba dovoljno. Ako vam obje stvari ne pomognu da izgubite kilograme, obratite se doktoru.

2. Preitlost donjeg dijela trbuha - ovaj tip pretilosti uzrokovan je anksioznošću, stresom i depresijom. Vježbanje i meditacija mogu pomoći.

3. Pretilost otečenog želuca - ovo može biti uzrokovano pretjeranim konzumiranjem alkoholnih pića i poteškoćama sa disanjem.

4. Velik trbuh i masnoća na gornjem dijelu leđa - ovaj oblik, poput onog pod jedan, je najčešće uzrokovan neaktivnošću. S ovim tipom je važno zadržati razinu šećera u krvi stabilnom. Trebate češće jesti i konzumirati male obroke.

5. Pretilost donjeg dijela tijela - za žene koje imaju ovakav tip tijela, ključno je da rade vježbe za donji dio tijela. Kardiovaskularne vježbe su također važne kako bi si osigurale adekvatan gubitak masnoće.

6. Pretilost donjeg dijela tijela koja uključuje donje noge - ovo je najčešće prisutno kod trudnica. Što više znate o distribuciji masti, lakše ćete moći prilagoditi trening mršavljenju. Naravno, bitan je i odlazak doktoru kako bi vam odredio hormonsku ravnotežu ili drugi genetski poremećaj.

28.07.2015. 13:28:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh