« Seks
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
OPA :)

Koje sve tegobe olakšava seks

Seks je zdrav, osim što je nevjerojatno ugodan i zabavan, pa ako vam kojim slučajem trebaju dodatni razlozi za igrice pod plahtama, evo ih ...

Seks liječi (i ne samo sa seksi liječnicom ;))
Seks liječi (i ne samo sa seksi liječnicom ;)) (Arhiva)
Više o

zdravlje

,

seks

,

kalorije

,

krvni tlak

,

srčani udar

,

libido

Seks je ljekovit, to će vam reći svatko, no koje zapravo blagodati za naše zdravlje donose vesele igrice u krevetu i šire?

Recimo, jača vam libido. Zvuči ludo? Ipak je tako, pa je najbolji recept za više seksa - seks. Što redovitiji i bolji, to ga želite više. Jednostavno, nije li?

>> Seks kao čudotvorni lijek >>

Kako ćete znati tko od vaših kolega ima takav seksualni život? I opet jednostavno - onaj koji nikad nije na bolovanju, jer seks jača imunološki sustav koji vas štiti od boleština raznih vrsta.

>> Redovan seks za dobro zdravlje >>

OK, prema urbanim mitovima taj bi kolega trebao biti i mršav jer kažu da seks troši kalorije kao i vježbanje, no nije baš tako. Ipak, i tih stotinjak kalorija koje spali ne bi bilo loše potrošiti svakoga dana.

Uz to, seks snižava krvni tlak i to na vrlo učinkovit način - seksom se otpušta oksitocin, antistresni hormon koji ima blagotvoran učinak na krvni tlak, naročito u stresnim situacijama.

>> Koliko često je zdravo upražnjavati seks >>

I, za kraj, seks smanjuje rizik od srčanog udara uravnotežujući razine hormona testosterona i estrogena. Treba li još ili ste već u krevetu?

16.01.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh