« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
17. 5. 2010.

Knjiga dana - Sophie Kinsella: Djevojka iz dvadesetih

Roman za šopingholičaske i srodne duše

Više o

moderna vremena info

,

knjiga dana

,

chick lit

,

karta

Lara je oduvijek imala prebujnu maštu. Ali sada ne shvaća što joj se događa. Savršeno normalne dvadesetneštogodišnjakinje ne posjećuju duhovi! Odjednom, neobjašnjivo, pojavio se duh Larine pratetke Sadie - i to u formi odvažne, zahtjevne djevojke koja voli plesati čarlston - kako bi ostvario njezinu posljednju želju: pranećakinja Lara mora pronaći nestalu ogrlicu bez koje Sadie jednostavno ne može počivati u miru.

Provodeći sve više vremena sa Sadie, Larin život postaje sve uzbudljivijim i čarobnijim pa se njihova potraga za ogrlicom pretvori u zagonetnu i romantičnu priču o ljubavi i obitelji.

Može li Sadien duh riješiti Larine probleme - i mogu li dvije djevojke u dvadesetima, a iz dvaju različitih razdoblja, naučiti nešto osobito jedna od druge?

***

Sophie Kinsella spisateljica je i bivša financijska novinarka. Međunarodno je poznata kao najprodavanija autorica nadaleko popularnih romana o šopingholičarki Becky kao i uspješnica "Znaš li čuvati tajnu?", "Božanstvena kućanica" i "Sjećaš me se?".

 

Prevela Leira Harabalja

Izdavač: Naklada OceanMore

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
17.05.2010. 16:30:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh