« Knjiga
objavljeno prije 13 godina
28. 6. 2011.

Knjiga dana - Sharon Salzberg: Istinska sreća

O moći meditacije uz 28-dnevni program.

Fotografija vijesti
Više o

sreća

,

moderna vremena info

,

meditacija

,

knjiga dana

,

Sharon Salzberg

Ne postoji prikladnija osoba koja bi mogla početnicima, ali i osobama koji su već upoznati s meditacijom predstaviti osnove meditacije kao i sve pozitivne učinke koje ona donosi od Sharon Salzberg, jedne od vodećih svjetskih učiteljica meditacije i priznate autorice duhovne literature. U svojoj knjizi "Istinska sreća : Moć meditacije: 28-dnevni program", djelu čiju su kvalitetu prepoznali brojni čitatelji diljem svijeta, bestseleru Amazona na području zdravlja uma i tijela, ona nudi program zasnovan na drevnoj tradiciji kontemplacije, kao i na suvremenim neuroznanstvenim istraživanjima i praktičnim neuroDharma eksperimentima.

Opisujući vlastitu promjenu i put iskustva s meditacijom, Sharon Salzberg pokazuje kako možemo mijenjati sebe i svoj život, mijenjajući poruke koje si upućujemo. Vježbajući usredotočenost, pozornost i dobrostivost, usmjeravamo i pročišćujemo pažnju, razvijajući suosjećajnu svjesnost i transformirajući time način na koji se odnosimo prema sebi, svojoj obitelji i prijateljima.

 

Uz pregršt praktičnih savjeta kako se pripremiti za meditaciju, u 28-dnevnom programu autorica podučava kako meditirati i kako vježbati usredotočenost, pozornost i dobrostivost razvijajući tako suosjećanje i povezanost sa sobom i s drugima.

Frank Lipman, doktor medicine, autor Revive

 

Prevela renata Risek

Izdavač: Planetopija

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
28.06.2011. 08:38:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh