« Knjiga
objavljeno prije 14 godina i 10 mjeseci
26. 8. 2009.

Knjiga dana - Sandra Anne Taylor: Tajne privlačnosti

Univerzalni zakoni ljubavi, seksa i romantike

Više o

ljubav

,

knjiga dana

,

Sandra Anne Taylor: Tajne privlačnosti

,

knjiga o ljubavi

Kako Univerzalni Zakoni - i čak kvantna fizika - određuju smjer ljubavne sudbine? Sandra Anne Taylor ističe kako je energija središte sveg života, a naša energija je središte svega što privlačimo. Tu energiju projiciramo ispred sebe u vremenu i prostoru te na taj način određujemo koga ćete sresti, kao i dinamiku bilo kojeg odnosa.

U knjizi objašnjava što čini naše osobno energetsko polje, kako ga odašiljemo i zašto na naše veze utječe mnogo više nego naš izgled, intelekt ili financijska situacija. Neovisno o tome imali li partnera ili ga tražimo, ljudi posjeduju moć promijeniti svoju energiju po pitanju veza i ostvariti intimnost, uzajamnost i istinsku ljubav koju zaslužuju.

"Energetsko djelovanje o kojemu govorim u ovoj knjizi temelji se na osnovnim kvantnim načelima, među kojima je najosnovnije načelo dvojnosti vala i čestice. Kad je otkriveno da čestice projiciraju valove energije i da je valove svjetlosti ujedno moguće izmjeriti kao čestice, ta su saznanja poljuljala svijet klasične fizike. U ovoj knjizi istražujem kako ta energetska pojava iz svijeta fizike može utjecati na naše povezivanje na osobnoj razini.

Ova knjiga ne govori samo o uspjehu u ljubavi, već i o uspjehu u životu. Univerzalni zakoni opisani u ovoj knjizi odnose se na sve razine traganja. Sva iskustva i situacije koje privučete, uključujući karijeru i financijski uspjeh, podložna su energetskom djelovanju uspjeha. Ako radite s tim načelima i shvaćate kakvu moć donose u vaš život, sposobni ste ostvariti nezamislive divote.

Velika mi je želja da vam ova knjiga pruži uvide i tehnike koje vam mogu pomoći povezati se s neizmjernom energetskom moći u vama i oko vas. Nastavite primjenjivati navedena načela sve dok ne opazite rezultate kojima težite. Budite strpljivi - Univerzalna energija ima svoju mudrost i svoje vrijeme. Kad počnete opažati dobrobiti, nećete ni pomisliti na odustajanje od tih postupaka... pa stoga nemojte! Uvedite ih u svoj život. Navedeni postupci djeluju učinkovito i dosljedno te će promijeniti gotovo sve u vašemu životu."

( iz autoričinog Uvoda )

Prevela Aleksandra Mihaljević Barlović

Izdavač: Dvostruka duga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
26.08.2009. 11:01:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh