« Knjiga
objavljeno prije 15 godina i 7 mjeseci
3. 12. 2008.

Knjiga dana: John Gray: Mars i Venera na radnom mjestu

Moderna vremena preporučuju novu knjigu autora bestselera Muškarci su s marsa, žene su s Venere

Kliknite na sliku i povećajte je
Kliknite na sliku i povećajte je
Više o

knjiga dana

,

Mars i Venera na radnom mjestu

,

John Gray


prevela Ana Sabljak

Mozaik knjiga

Dr. John Gray međunarodno je priznati stručnjak na području komunikacije i odnosa, autor brojnih bestselera (od kojih je vjerojatno najpoznatiji “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”), a već trideset godina održava seminare osobnog rasta. U ovoj knjizi Gray pokazuje da razumijevanjem razlika između muškaraca i žena na radnom mjestu svatko može utvrditi i reagirati na različite poslovne pristupe donoseći veče poštovanje i promičući veću suradnju.

Ovaj praktični vodič za poboljšanje komunikacije i postizanje rezultata na poslu raščlanjuje razlike kako muškarci i žene komuniciraju, rješavaju probleme, reagiraju na stres, zaslužuju poštovanje, promiču sami sebe, doživljavaju emocionalnu potporu, umanjuju sukobe, osvajaju bodove, gledaju na seks i traže što žele. Ako prepozna kako muškarci i žene drugačije tumače ponašanja i reakcije, osoba može upućenije birati kako ostaviti najbolji dojam.

Pokazujući brojne načine na koji muškarci i žene pogrešno razumiju i pogrešno tumače jedni druge na radnom mjestu, John Gray nudi praktične savjete kako smanjiti nepotrebne sukobe i frustraciju.

prevela Ana Sabljak

Izdavač: Mozaik knjiga

Opširnije na: Moderna vremena Info

 


Piše: izabrao Nenad Bartolčić
03.12.2008. 00:09:58
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh