« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
30. 11. 2010

Knjiga dana - Krešimir Mišak: Svjetla na nebu

Za neke važna, a za neke nevažna tema. Mišak donosi kronologiju istraživanja NLO-a.

Fotografija vijesti
Više o

NLO

,

moderna vremena info

,

knjiga dana

,

UFO

,

Krešimir Mišak

,

preko ruba znanosti

Prvih pedeset godina svemirskog doba potrošeno je na jalovu raspravu oko toga postoje li NLO-i. "Racionalno" ih se proglašavalo Venerom ili meteorološkim balonom ili tko zna čime - barem za javnost. Izvjesno je da su postojanje NLO-a negirale određene strukture koje su, pod krinkom "nacionalne sigurnosti" i "možebitne "panike", htjele sve informacije zadržati za sebe.

NLO-i zaista nisu najčudnije što svijet nudi. U konkurenciji su izvantjelesna iskustva, iskustva s ruba smrti, čudnovati dokazi koji tvrdo upućuju na realnost reinkarnacije, psihokineza, telepatija, neobjašnjiva iscjeljenja - općenito sva saznanja koja govore o prevlasti svijesti nad materijom i snazi namjere, o mogućnosti da je svemir po naravi holografski, kao i druga čuda koja ukazuju da živimo u "pametnom" i umreženom svemiru prepunom inteligencija i mogućnosti kojih smo se sami odrekli.

Zato je ovo nevažna knjiga o nevažnoj temi. Pokušaj kronologije naših skromnih domašaja i neobjašnjivog otpora prihvaćanju stvarnosti. A važne stvari, kao i obično, to su valjda: dobrota, ljubav, učenje kako biti bolji čovjek, pa i skupljanje sličica "Životinjsko carstvo" ili nogomet nedjeljom. Sve one obične, koje ponekad znaju biti tako teške.

Krešimir Mišak

Izdavač: SysPrint

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
30.11.2010. 10:28:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh