« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
17. 6. 2010.

Knjiga dana - Eric Pearl: Rekonekcija

Iscijelite druge, iscijelite sebe

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

knjiga dana

,

iscjeljivanje

,

kreditna kartica

,

prioriteti

Zašto su se istaknuti liječnici i medicinski istraživači diljem svijeta zainteresirali za iscjeljenja o kojima govore pacijenti dr. Erica Pearla? Kako protumačiti svjedočanstva pacijenata o iznenadnom nestanku čak i najozbiljnijih bolesti poput raka? A kako protumačiti svjedočanstva ljudi koji su u kontaktu s dr. Pearlom o sposobnosti korištenja te iscjeljujuće energije i to ne samo za sebe, nego i za druge ljude?

O kakvoj je to pojavi riječ? "Nove" frekvencije iscjeljivanja koje opisuje dr. Pearl potpuno transcendiraju poznate metode i vode do razina koje su sada dostupne svima i svugdje.

Ova knjiga vodi na putovanje Erica Pearla, otkako je otkrio da je sposoban iscjeljivati pa sve dok nije postao jedan od najuglednijih svjetskih iscjelitelja. No, što je najvažnije, knjiga "Rekonekcija" razotkriva metode koje može koristiti svatko kako bi osobno ovladao tim novim energijama iscjeljenja.

 

Prevela Radha Rojc-Belčec

Izdavač: V.B.Z.

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
17.06.2010. 10:26:35
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    gost
    14.07.2011. 11:56
    Neka razmišljanja o onome što Pearl i sljedbenici prodaju: http://www.oslobadjanje.com/autorski/tesla-rekonekcija-nova-evolucija-i-vasa-dnk.html
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh