« Seks
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
OPA :)

Kinky seks i BDSM za početnike

Sigurno, razumno i uz pristanak: Valerie Tasso i LELO objašnjavaju osnove kinka i BDSM početnicima

Kakav seks volite? ;)
Kakav seks volite? ;) (Arhiva)
Više o

BDSM

,

kinky seks

Iako se BDSM često pogrešno shvaća, aktivnosti koje pripadaju BDSM praksi dio su ljudskog iskustva kroz povijest. Novija istraživanja ovog fenomena pokazala su kako on pozitivno utječe na mentalno i fizičko zdravlje ljudi koji uživaju u njemu. BDSM može ojačati i romantične veze jer se oslanja na otvorenu i iskrenu komunikaciju i pristanak dvoje odraslih osoba.

Imajući to na umu, LELO, luksuzni brend posvećen užitku i dominirajuće ime u industriji seksualnog wellnessa, udružio se sa svjetski poznatom autoricom, seksologinjom i ambasadoricom brenda LELO u Španjolskoj, Valerie Tasso, te su zajedno objavili knjigu koja donosi sažeti, informativan, te početnicima prilagođen uvid u BDSM način života. Cilj je da svi sudjeluju u istom, barem u teoriji.

Bez obzira jeste li novi u BDSM zajednici ili iskusni stručnjak u potrazi za izvrsnim štivom, knjiga ''Kinky sex & BDSM for newbies'' ("Kinky seks i BDSM za početnike") ima jedinstven cilj: objasniti što su kinky seks i BDSM. Iako postoji dosta sličnosti između to dvoje, postoji i razlika, premda samo u nijansama. Cilj knjige je biti vodič za sudjelovanje u erotskim praksama koje u svakom trenutku mogu sigurno i na bolje promijeniti živote mnogih ljudi.

Knjiga ne pokušava opravdati razloge određenih erotskih navika. U društvu se dogodio značajan pomak u stavu prema BDSM-u. To je djelomično zbog prilagođenog stava industrije mentalnog zdravlja i rastuće popularnosti u pop kulturi, kao i zajedničkog napora seksologa i marke proizvoda kao što je LELO, koji rade zajedno na većem prihvaćanju i razumijevanju.

Valerie Tasso,ambasadorica brenda LELO, rekla je: "Ova mala knjiga pod naslovom "Kinky sex and BDSM for beginners" stvorena je iz naše želje da otkrijemo više o erotskim iskustvima žena koja su posljednjih godina postala vrlo moderna, kako kroz erotsku literaturu, eseje, televizijske serije i sve više informacija na društvenim mrežama. Međutim, posjedovanje puno informacija ne znači da daljnja edukacija o određenoj temi nije potrebna. "

"Vjerujemo kako je ova knjižica, koja je daleko od iscrpnog i dosadnog, apsolutno nužna kako bismo barem razumjeli suštinu poznatog i modernog "kinky sexa" kao i erotiku BDSM-a", zaključuje Tasso.

LELO je pripremio kviz, koji traje do 1. rujna, i u kojem 150 sretnika ima priliku osvojiti primjerak knjige Valerie Tasso u elektroničkom obliku, i jedan od LELO BDSM dodataka za igru s partnerom. Nalazimo se na početku nove ere, a mi u LELO želimo da svi budu dio nje. Prepustite se i uživajte!

26.07.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh