« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana
NAJAVE

Kingston pušta nove diskove s dva sučelja

Kingston u prodaju pušta DataTraveler DUO USB Flash disk s dva sučelja i dvostrukom prilagodljivošću

Kingston DUO USB flash disk
Kingston DUO USB flash disk (Arhiva)
Više o

Kingston

,

USB disk

,

flash disk

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških rješenja, danas je objavila dodatak modela DataTraveler® Duo u svoju liniju USB Flash diskova s dva sučelja i dvostrukom prilagodljivošću. DataTraveler Duo pruža ultimativnu fleksibilnost za vlasnike novih i starijih uređaja.

DataTraveler Duo sadrži dva USB poveznika koji rade sa standardnim USB Type-A i USB Type-C1 sučeljima kako bi se podaci jednostavno dijelili između prijenosnih i stolnih računala, te mobilnih uređaja. Disk s dva sučelja je također idealan za dodatni prostor za pohranu s kapacitetima od 32GB i 64GB. Brzine USB 3.2 prve generacije2 dopuštaju korisnicima lagani pristup i prijenos dokumenata, fotografija, video zapisa, glazbe itd. Dvostruki klizač štiti poveznike dok nisu u upotrebi.

DT Duo je posljednji dodatak Duo liniji „uključi i radi" diskova koji odgovaraju mobilnim potrebama:

· DataTraveler microDuo 3C (DTDUO3C): Dvostruko sučelje koje se može povezati sa standardnim USB i USB Type-C sučeljem s velikim brzinama čitanja do 100MB/s. Dostupno do kapaciteta od 128GB što pruža dovoljno prostora za pohranu najnovijim pametnim telefonima, tabletima, PC i Mac računalima.

· DataTraveler microDuo 3.0 G2 (DTDUO3G2): Dvostruko sučelje micro-USB i USB Type-A za AndroidTM pametne telefone i tablete koji podržavaju USB OTG (On-The-Go). DTDUO3G2 se može ukopčati u micro-USB sučelja koja se koriste za punjenje uređaja kao dodatan prostor za pohranu (do 128GB) za brze i jednostavne prijenose podataka, fotografija i video zapisa između mobilnih uređaja i osobnih računala.

„Dodavanje DT Duo modela donosi prijeko potrebnu funkcionalnost rastućem broju USB Type-C uređaja na tržištu", rekao je Oscar Escayola Kaloudis, voditelj flash proizvoda za Kingston. „Dvostruko sučelje i jedinstveno kućište s duplim klizačem čine ovaj disk čvrstim i modernim, bez poklopca za zatvaranje".

DataTraveler Duo je dostupan u kapacitetima od 32GB do 64GB3, te je podržan petogodišnjim jamstvom s besplatnom tehničkom podrškom. Za više informacija posjetite kingston.com.

21.10.2020. 10:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh