« Iza ogledala
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
ĐAVOLJA POSLA?

Kineskinji izrastao misteriozni rog nasred čela

Postarija Kineskinja šokirala je obitelj i poznanike nakon što joj je na čelu izrastao rog koji podsjeća na onaj od koze

Kineskinji izrastao misteriozni rog nasred čela
Kineskinji izrastao misteriozni rog nasred čela (Daily Mail)
Više o

kineskinja

,

rog

,

glava

101-godišnjoj Zhang Ruifang iz sela Linlou u provinciji Henan, rog je počeo rasti još prošle godine. Od onda je narastao 6 cm, a čini se kako još jedan izbija s druge strane čela.

Ovo neobično stanje zabrinulo je njezinu obitelj. Najmlađi sin, Zhang Guozheng, napominje kako nitko nije obraćao previše pažnje kada se rog počeo formirati. ˝No kako je vrijeme prolazilo to čudo je raslo i sad ima pravi rog posed čela. Čini se kako joj je nešto počelo rasti i s druge strane čela, a moguće da je to drugi rog. ˝

Premda nije jasno što točno uzrokuje izbočinu, ona očito podsjeća na rog jarca. Sastavljen je od keratina, što je isti protein kojeg imamo u kosi i noktina, a također formira rogove, vunu i perje kod životinja.

Ova pojava obično se stvara kod starijih osoba koje imaju povijet dugotrajnog izlaganja suncu, no izuzetno je neobično vidjeti izbočinu ove veličine. Ponekad može biti kancerogena, no uglavnom se radi o benignoj pojavi. Može se ukloniti kirurškim putem, ali time se ne rješava uzrok.

09.03.2010. 09:02:13
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    stem cells
    06.09.2010. 23:06
    E sad nek mi netko kaže da babe ne paktiraju sa vragom :-)
  2. avatar
    stela pušeljić
    15.06.2012. 16:48
    baba stvarno izgleda kao vrag
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh