« Život
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
LISA MARIE

Kćer Elvisa Presleya otvorila izložbu posvećenu svom ocu

Na izložbi pod nazivom "Elvis... u očima njegove kćeri" izloženi su predmeti poput Lisinih dječjih otisaka stopala, njezina tricikla i kolijevke

Fotografija vijesti
Više o

Elvis Presley

,

Lisa Marie Presley

,

rođendan Lisa Marie Presley

Povodom svog 44. rođendana Elvisova kćer Lisa Marie Presley otvorila je u Gracelandu izložbu posvećenu svom ocu i legendi rock'r'rolla, prenosi Hina.

Na izložbi pod nazivom "Elvis... u očima njegove kćeri" izloženi su predmeti poput Lisinih dječjih otisaka stopala, njezina tricikla i kolijevke, rekao je Kevin Kern, glasnogovornik tvrtke koja se brine o Elvisovoj ostavštini.

"Ona je dugo htjela tu izložbu i bila je jako uzbuđena", rekao je Kern, dodajući da su izložene i obiteljske fotografije i kućni filmovi na kojima se vidi njezino djetinjstvo i odnos s ocem prije njegove smrti 1977. godine.

U emisiji "Good Morning America" ABC-ja u srijedu Lisa Marie je pokazala šal iz 1972. na kojem joj je Elvis napisao: "Volim svoju Lisu, tata". Rekla je i kako se sjeća da joj je pjevao "Can't Help Falling in Love" i dodala da je u novu izložbu uključena i neka njegova odjeća koja dosad nije prikazana i škrinjica koju je nosio sa sobom na turneje i u njoj držao osobe stvari, poput fotografije njegova oca i svoje vozačke dozvole.

02.02.2012. 11:48:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh