« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
RHCP

Karte za Red Hot Chili Pepperse u prodaji od petka

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim

Ulaznice za koncert podijeljene su u tri kategorije
Ulaznice za koncert podijeljene su u tri kategorije (AdriaEntertainment)
Više o

Zagreb

,

ulaznice

,

hipodrom

,

koncert

,

Red Hot Chili Peppers

,

RHCP

Adria Entertainment je na konferenciji za medije sazvanoj povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa, objavila sve detalje vezane uz organizaciju koncerta i prodaju ulaznica.

Na konferenciji su nazočili direktor Adrie Vladimir Ivanković i direktor Eventima Damir Žigić, te dečki iz benda koji su tamo bili više tijelom, manje duhom, obzirom da su od kartona.  Društvu Anthonya Kiedisa i ostalih članova RHCP-a nisu odoljeli niti novinari koji su se s njima slikali i popili jednu ljutu prije početka konferencije.

Direktor Adrie Entertainment Ivanković je u predizbornom tonu pozdravio sve prisutne i predstavio koncert aludirajući na trenutne predizborne kampanje i naglasio: '' Adria Entertainment ima plan za 2012 te vas nećemo iznevjeriti, u što ste se u ovih 5 godina mandata i uvjerili.  Ne morate gospodo u Ljubljanu, Beč, Budimpeštu ili Beograd po Vašu dozu koncerata. Mi već 5 godina govorimo ne u EU!  Sva velika glazbena imena dolaze k nama, u Zagreb, Split, Zadar....Pa neki i više u nekim drugim zemljama EU.''

''Koncert Red Hot Chili Peppersa je samo 50% plana za slijedeću godinu, plana koji ima 100% više izgleda da se ostvari, nego sva obećanja kojih ste se naslušali proteklih tjedana.''- naglasio je Ivanković.

Ulaznice za  najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventim,a podjeljene su u slijedeće kategorije:

Stajanje: 315 kn

HOT PIT: 405 kn

Sjedenje: 495 kn

U prodaji je 25 000 ulaznica. Damir Žigić, director Eventim Hrvatska, je naglasio da će internet prodaja krenuti u isto vrijeme kad I prodaja ulaznica na prodajni mjestima. Obzirom da se očekuje veliki pritisak I potražnja za ulaznicama, osobito zbog promotivnih akcija, preporuka je da se ulaznice nabave u što kraćem roku.

Ne zaboravite kako Adria Entertainment ekskluzivnim ponudama gradi i održava poseban odnos s posjetiocima koncerata:

 • Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa promotion ulaznice mogu kupiti dan ranije, u četvrtak 1.12.2011. u uredu Adrie Entertainment.
  Članovi fan kluba ostvaruju popust od 20%.
 • U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31.12.2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Eventim Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust  od 10%. (*Popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje)
 • U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje i plaćanje na dvije (2) rate. (*Za kartično plaćanje i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust)

(Ured Adrie Entertainment nalazi se na adresi: Lanište 30, 10 000 Zagreb, ulaz Jug, prizemlje. Ured Eventima nalazi se na adresi: Jurišićeva 2a, 10 000 Zagreb)

28.11.2011. 17:05:50
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  mile
  29.11.2011. 00:49
  di se mogu nabavit u splitu,koja lokacija,hvala
 2. avatar
  đorđ
  30.11.2011. 14:19
  sta zapravo znaci hot pit? sta je ukluceno u tom?
 3. avatar
  Azra Ekmecic
  07.02.2012. 17:57
  Da li se ulaznice mogu kupiti u Bihacu,BiH,ili samo u Hrvatskoj?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh