« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
ISKRENOST ILI PR?

Costello poručio obožavateljima da ne kupuju njegov CD

Iako su Costellovi komentari možda osramotili njegovu izdavačku kuću Universal, sigurno su donijeli i određeni publicitet za njegovo "super luksuzno" limitirano izdanje

elvis costello
Više o

glazbena industrija

,

Elvis Costello

,

antireklama

Sasvim neočekivano iskrenu poruku uputio je svojim obožavateljima glazbenik Elvis Costello, koji im je poručio da ne bacaju novce na box set njegovih albuma, već da ih radije potroše na zbirku albuma Louisa Armstronga, prenosi Hina.

Costello je na svom blogu napisao da cijena njegova box seta pod nazivom "The Return Of The Spectacular Spinning Songbook" od 212.99 funta (1865 kuna) "izgleda kao tiskarska pogreška ili kao šala".

"Ako stvarno želite kupiti nešto posebno za svoje voljene u ovo blagdansko vrijeme darivanja preporučujem izdanje "Ambassador Of Jazz" s deset remasteriranih albuma jednog od najboljih i najdražih revolucionara u povijesti - Louisa Armstronga."

Njegov box set košta manje od 150 dolara (840 kuna), a "iskreno, glazba mu je neusporedivo bolja od moje", napisao je Costello.

Iako su Costellovi komentari možda osramotili njegovu izdavačku kuću Universal, sigurno su donijeli i određeni publicitet za njegovo "super luksuzno" limitirano izdanje, koje među ostalim uključuje CD, DVD, vinilni EP i knjigu, i izlazi 6. prosinca.

30.11.2011. 07:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh