« Seks
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Karakter se prepoznaje po seksualnim fantazijama

Ako ste u svojoj mašti voajer, to vam jasno daje do znanja da ste ljubomorna osoba koja se stalno želi uspoređivati i natjecati s ljudima oko sebe

O čemu sanjate?
O čemu sanjate? (Arhiva)
Više o

seks

,

seksualne fantazije

,

seksualne maštarije

Seksualne maštarije govore puno o vašem karakteru, pa da vidimo što znače one najčešće ...

Ako ste u svojoj mašti voajer, to vam jasno daje do znanja da ste ljubomorna osoba koja se stalno želi uspoređivati i natjecati s ljudima oko sebe. Ipak, to je i znak znatiželje koja je uvijek dobra osobina. 

Ako je vaša maštarija da dominirate nad partnerom, zapravo ste nesigurna osoba koja osjeća potrebu da se nametne i pokaže da je glavna. Kako je to i znak agresivnosti, ako često mislite o tome, vrijeme je da se malo zabrinete za sebe. 

U slučaju da vam je san upravo suprotna situacija, da ste potpuno potčinjeni, to pokazuje da se bojite preuzeti inicijativu i jedino što želite je da budete zadovoljeni. Ovakve maštarije bi trebalo ozbiljno shvatiti i ponekad donijeti odluku sam, a ne prepuštati baš sve partneru. 

Sanjarite o tome da vas drugi gledaju kako se seksate? Naravno, u vama čuči mali egzibicionist, no vaš vas dobar odgoj ipak sprječava da svima pokažete kakav se vražićak krije u vama. 

Maštarije o grupnom seksu pokazuju da ste zapravo otvorena i znatiželjna osoba, no sramite se to pokazati i priznati drugim ljudima. 

I da, seksualne maštarije odlične su za vaš seksualni život ...

01.12.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh