« Seks
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
OPA :)

Tri ženske želje u krevetu

Muškarci su puno otvoreniji kad su njihove seksualne želje u pitanju, štoviše, vrlo često će ih predstaviti kao šalu, čak i u društvu, dok su žene malo povučenije u tim pitanjima ...

Što žene žele u seksu?
Što žene žele u seksu? (Dreamstime)
Više o

žene

,

seks

,

najbolji seks

Žene imaju razne želje kad je seks u pitanju, no ove tri dominiraju, tako da jednostavno ne možete pogriješiti ako im predložite nešto od toga ...

Igranje uloga - seks je igra kojoj nema kraja. U filmovima za odrasle često viđamo seks u kombinaciji s igranjem raznih uloga ili oblačenjem kostima. Možda vas ne pali ideja vodoinstalatera i usamljene kućanice, ali zato dajte mašti na volju i smislite fantaziju koja će vas uzbuditi.

Seksualne igračke - mnogim su parovima još uvijek tabu tema. Međutim, one žene koje su isprobale igru s vibratorom, stimulirajućim prstenom ili kuglicama itekako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner događa se vrhunac koji se ne zaboravlja.

Seks na javnom mjestu - spontani i vatreni seksuu zrakoplovu, garderobi, parku, na plaži ili nekom drugom javnom mjestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak nitko ne vidi.

Dakle, pustite mašti na volju, teško da će se partnerica buniti ...

02.12.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh