Metro-portal.hr

objavljeno 15.05.2023. 19:53:00
HE HE

Kakve žene vole muškarci?

Homoseksualci su najizbirljiviji i više vole mišićavije frajere, dok homoseksualne žene traže prosječne partnerice, koje nisu previše mišićave, ali nemaju ni pretjerane obline

Ne fali malo špekeca...
Ne fali malo špekeca... (Arhiva)

Što se traži? Pitanje je logično, jer u ovo doba društvenih mreža svi moraju biti prelijepi i savršeni... no izgleda da to nije neka furka. Naime, muškarci su potvrdili da ne traže djevojke s trbušnim mišićima. Štoviše, superprivlačnima smatraju pripadnice ljepšeg spola s malim trbuščićima.

Zahvaljujući istraživanju koje je proveo FitRated, a u kojem je sudjelovalo 2000 ljudi, doznali smo što ljudi traže kad je u pitanju fizički izgled. 

Kao što smo rekli, muškarci ne traže partnerice koje će oko struka moći omotati rukama. Preferiraju žene s oblinama, koje uživaju u životu. Također, žene idealnim smatraju prosječnu građu tijela, a ne muškarce koji se ubijaju u teretani.

Sve što žele je muškarac koji će s njima povremeno uživati u nezdravoj hrani i koji je dovoljno visok (ili gibak) da ubije svakog kukca koji zaluta u kuću.

Homoseksualci su najizbirljiviji i više vole mišićavije frajere, dok homoseksualne žene traže prosječne partnerice, koje nisu previše mišićave, ali nemaju ni pretjerane obline.

Dakle, žene, opustite se... ;)

15.05.2023. 19:53:00
http://metro-portal.hr/kakve-zene-vole-muskarci/142408/