« Seks
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
HE HE

Kakve žene su... lakše?

Velik broj seksualnih partnera pritom se negativno odražava na obrazovanje, dok žene koje se manje seksaju u pravilu imaju bolji stupanj obrazovanja

Tko želi više seksa?
Tko želi više seksa? (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

Nije lijepo reći, no ima "lakših" žena... što, naravno, znači da bi se puno češće seksale nego inače, što pokazuje istraživanje.

Naime, istraživanje provedeno na US Military Academy i Sveučilištu Colorado otkriva da postoji povezanost između broja seksualnih partnera i stupnja obrazovanja kod žena, piše Populations Economics. Znanstvenici su istraživanje proveli na uzorku od 3684 mladih žena (22-24 godina) koje su navele da su spolno aktivne.

>> Koji seks žene najviše pamte? >>

Velik broj seksualnih partnera pritom se negativno odražava na obrazovanje, dok žene koje se manje seksaju u pravilu imaju bolji stupanj obrazovanja. Znanstvenici naglašavaju da dob u kojoj su se djevojke po prvi puta upustile u seksualni odnose ne utječe na njihovo obrazovanje.

Žene koje su spavale s prosječno 7,4 partnera razne škole pohađale su deset ili manje godina. Istovremeno, žene koje su spavale s prosječno 5,3 osoba iza sebe imaju 15 ili više godina obrazovanja.

>> Kakav seks žene vole? >>

Znanstvenici zasad ne mogu sa sigurnošću objasniti povezanost između navedenih varijabli, no navode da seksualne veze od žena traže određenu emocionalnu uključenost koja se negativno odražava na učenje.

03.05.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    03.05.2021. 21:18
    Glume svetice majke a tamo prase se s svima
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh