« Seks
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
HE HE

Kakav seks žene vole?

Ako vam baš ne štima u krevetu, vrijeme je da nešto mijenjate, a portal Askmen upravo je imao to na umu kad su naveli glavne vrste seksa koje žene vole

Žene vole seks, to je prava istina
Žene vole seks, to je prava istina (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

seks

,

seks na brzaka

,

romantičan seks

Kad u krevetu prestane biti zabavno i dobro, vrijeme je za promjene, pa je portal Askmen poradio na tome kako bi svojim čitateljima olakšao posao listom vrsta seksa koje žene vole.

Najvažniji im se učinio zavodljiv seks, jer žene obožavaju kad ih muškarac pokušava zavesti, bez obzira je li veza svježa ili traje već desetljećima. Znači, dubok pogled u oči koji istovremeno govori volim te i želim te je ono što se traži, nakon toga slijedi vatromet.

>> Najbolji seks počinje u četrdesetima >>

Romantičan seks žene zapravo vole više, no muškarcima je to nekako gnjavaža. No, senzibilnijim muškarcima ni to nije strano, pogotovo u trenucima kad imaju više vremena i kad ih ne drma stres s radnog mjesta - znači, vikendom. Kad se na stolu pojavi boca dobrog vina, žena već može pretpostaviti što slijedi.

>> Kako pružiti najbolji oralni seks svom muškarcu >>

Malo čvršći seks idealan je za situacije kad niste u spavaćoj sobi - primjerice, kuhinja je sjajno mjesto. Čvrst stisak i skidanje odjeće uz strasne poljupce može vas na kraju odvesti i do kreveta, a može završiti kao brzi seks, no ženama su obje varijante jako drage. 

>> Subota je najbolji dan za seks >>

Pomirbeni seks obožavaju oba partnera, jer je po definiciji strastven i žestok, a poslije njega obavezno slijedi dugo maženje, što žene naročito vole.

I, na kraju, žene vole začiniti seks jednako kao i muškarci, samo ih trebate pitati što bi zapravo željele ... no, nemojte se iznenaditi kad vam kažu.

14.08.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh