« Žene
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
EH, DA... :)

Kakve žene muškarci jednostavno obožavaju?

Koliko god se smatra kako muškarac voli biti glava svega i zaštitnik, toliko zapravo i voli da je njegova žena neovisna...

To je žena!
To je žena! (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

obožavanje

Kada govorimo o muškarcima, oni su isti kao i žene - svaki je različit i ne privlači svakog muškarca jedno te isto, ali postoji nešto što ih sve jednako privlači, a to su osobine koje najviše traže kod žena.

Smisao za humor

Muškarci vole žene koje imaju dobar smisao za humor! Nema muškarca koji pored sebe voli imati mrtvo puhalo! Muškarcu odgovara žena koja uživa smijati se, koja se smije njegovim šalama, ali i koja se zna sama šaliti. Ne vole pored sebe imati negativnu i pesimističnu osobu, ali na kraju krajeva tko to voli?

Koliko god se smatra kako muškarac voli biti glava svega i zaštitnik, toliko zapravo i voli da je njegova žena neovisna. Da, da muškarci vole neovisne žene koje imaju svoj život!

Ženska pažnja

Naravno da im paše ženska pažnja, ali ako se vaš život vrti isključivo samo oko njega, on će vas smatrati nametljivom. Muškarcu je potrebna briga i pažnja, ali mu je potrebno i vrijeme samo za njega.

Lojalnost i iskrenost je ono za čime žudi svaki muškarac, baš kao i svaka žena, pa ako mu to pružate možete biti u potpunosti mirne.

Žene koje se muškarcima najviše sviđaju su one kojima je do njih stalo i koje će im kada je potrebno pokazati zabrinutost. Pod tim mislim na male geste kao što su brzinski poljubac i zagrljaj, spremanje fine večere ili peglanje košulja.

Male stvari

Muškarac se osjeća dobro kada zna da njegova žena obraća pozornost na njega pokazujući mu to malim stvarima. Ali ne zaboravite da vole imati i prostora za sebe, pa nemojte niti pretjerivati i postati njegova druga mama jer to nikako ne vole!

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
20.10.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh