« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
UPS!?

Kako znati da zapravo varate partnera online

"Prava" prevara zahtijeva puno planiranja, skrivanja, tajnih brojeva, troškova i sličnog, pa se takav trud na kraju "isplati", a online je drugačije?

Možda vam se čini da ne varate, ali ...
Možda vam se čini da ne varate, ali ... (Shutterstock)
Više o

prevara

,

nevjera

,

online upoznavanje

,

flertanje

Malo flertanja ne može škoditi, kažu ljudi i krenu se dopisivati s nekim online ili putem SMS-a, a kako manje od pola muškaraca takvu vezu smatra prevarom, nije ni čudo da je takvo ponašanje postalo prilično rašireno.

"Prava" prevara zahtijeva puno planiranja, skrivanja, tajnih brojeva, troškova i sličnog, pa se takav trud na kraju "isplati", a online prevare su jednostavna razmjena poruka ...

>> Zašto žene varaju svoje muškarce >>

No, je li to baš tako i kako znati da ste preduboko zaglibili? Jednostavno, zapravo, jer ako, primjerice, s tobom osobom dijelite stvari koje ne dijelite s partnerom, od strahova do snova, malo ste pretjerali.

Ako neku novu uzbudljivu stvar prvo dijelite s tom osobom i sami sebi smišljate isprike zašto je trebate kontaktirati baš svaki dan, trebalo bi vam postati sumnjivo, a alarm bi se trebao upaliti kad se počnete sređivati za nju, makar samo zato da se vidite putem Skypea.

>> Jeste li emocionalno nevjerni? >>

Kad postanete emotivno ovisni o toj osobi, preciznije, osjećate se jadno kad nema komunikacije s njom, a sretno kad ima i svako jutro prvo provjeravate jeste li dobili njenu poruku ... vrijeme je da shvatite da ste prešli točku s koje nema povratka - morat ćete prekinuti ili s trenutnim partnerom ili prestati komunicirati s tom osobom. 

23.11.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh