« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
ZNAKOVI

Kako znati da ste u zdravoj vezi

Zdrava vas veza ispunjava zadovoljstvom i srećom, dok toksična cijelo vrijeme šteti vašem psihičkom i fizičkom zdravlju

Par jasnih znakova
Par jasnih znakova (Shutterstock)
Više o

veze

,

zdrave veze

,

toksične veze

,

znakovi dobre veze

Zdrava veza velika je sreća koja vas diže u oblake, dok je toksična tolika nesreća da vam se ponekad čini da ste u paklu. No, kako svijet nije crno-bijel, nekad veze balansiraju na granici i niste potpuno sigurni što se zapravo događa.

Stoga, nije na odmet poslušati stručnjake za veze koji objašnjavaju kojih pet znakova trebate prepoznati kako biste bili sigurni da ste u kvalitetnoj i zdravoj vezi.

>> Put do zdrave, sretne i dugotrajne veze >>

U zdravoj vezi partneri daju jedno drugom dovoljno prostora, jer nije zdravo da nemaju vremena samo za sebe. Povremeno uživanje u vlastitom društvu može vam samo dati novu inspiraciju za zajedničko druženje.

Uz to, ovakvo ponašanje jasno pokazuje uzajamno povjerenje patnera koje je jedan od stupova kvalitetne veze i uklanja ljubomoru i zavist s puta.

>> Znakovi da je vaša veza zdrava >>

Partneri u zdravoj vezu znaju reći oprosti kad je to potrebno, preuzeti odgovornost za pogrešku i potruditi se da se to više ne ponovi, jer će naučiti lekciju. Jednako tako, znaju i pokazati zahvalnost, čak i za najmanje sitnice - jedno obično, malo hvala može napraviti pravo čudo, isprobajte.

Za kraj, dobra se veza prepoznaje po tome što ste postali bolja osoba od kad ste s partnerom.

03.02.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh