« Život
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
DRAGI ...

Kako znati da ste pronašli savršenog partnera

Pronaći savršenog partnera većini ljudi je nemoguća misija, pa ne škodi znati koje to stvari iz svakodnevnog života otkrivaju da ste baš vi izvukli jackpot

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

povjerenje

,

savršen partner

,

znakovi

,

zajedničke teme

Zaljubljenost dođe i može proći, no u slučaju da ste pronašli savršenog partnera, trajat će tijekom cijelog zajedničkog života. Ali, kako znati da je partner stvarno savršen i da nije riječ samo o zaslijepljenosti? Evo par stvari koje slobodno zapišite na papir pa sami zaključite ..

Ako imate slične interese i dijelite strast prema nekim stvarima, to je već čvrst temelj veze koja može dugo trajati, no jednako tako dobro je i da svatko od vas ima neku svoju stvar, neki hobi ili ljubav koju će raditi sam kako bi sačuvao individualnost.

>> Savršen recept za pravu ljubav >>

Ništa manje nije važno povjeravanje partneru, pa ako ste mu već odali tajne kojih vas je inače sram, a i on vama, to znači da ste već izgradili međusobno potpuno povjerenje i da ćete se i jedan i drugi osjećati ugodno u vezi.

Naravno, fizički dodiri koji nikad ne prestaju također su vrlo važan segment veze, kao i kompatibilnost u seksu, no nikako nisu jedine stvari koje vam moraju odgovarati. Važno je i da možete zajedno otkrivati nove stvari, kako u krevetu, tako i van njega.

>> Znaci savršenog partnera u krevetu >>

Svađe su pravi test vaše veze. Ako u njima nema vrijeđanja već se svode na konstruktivnu kritiku i brzo završavaju bez posljedica, to definitivno znači da ste našli osobu koja vam savršeno odgovara. 

Uz to, uspostavljanje korektnih odnosa s porodicom partnera i njegovim prijateljima, kao i obrnuto, ukazuje na to da plovite u pravom smjeru, a kako ćete tijekom vremena otkrivati vrijednosti koje su vam zajedničke, što ih bude više, to možete biti sigurniji da ste pronašli ljubav svog života.

>> Moraju li se partneri za dug brak poznavati savršeno >>

12.12.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh