« Žene
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
JA, JA I JA ...

Kako znati da ste naletjeli na egomanijaka

Ako lik i nakon par mjeseci veze o vama nema pojma, no vi znate sve najsitnije detalje njegovog djetinjstva, vrijeme je da se zamislite

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (FreeDigitalPhotos)
Više o

ego

,

egomanijak

,

egoist

Egomanijak je nešto što se prije ili kasnije mora dogoditi gotovo svakoj ženi, a kako biste izbjegle frustracije i mjesece natezanja oko prekida, evo znakova koji otkrivaju da je lik baš takav, tvrdi portal Women's Health

Prvo, egomanijak na svaku situaciju gleda kako će se odraziti na njega, bez obzira na to u kakvom ste vi stanju.

>> Jeste li pod utjecajem emocionalnog vampira >>

Nadalje, bez obzira o kome se radi - konobaru, taksistu, prijatelju - on će se ponašati kao da je ta osoba u njegovoj službi i izdavati direktne naredbe za koje očekuje da budu ispunjene odmah ili sada, po želji.

Ako on i nakon par mjeseci ne zna vašu obitelj, a vi znate s kim je sjedio u prvom osnovne, definitivno se radi o egomanijaku. Uz to, on će stano tražiti pohvale za svoj izgled naglašavajući što misli da je na njemu - lijepo. Vi možete dubiti na glavi, on to neće vidjeti.

>> Što možete zaključiti o osobi po poklonu koji ste dobili >>

Naravno, u stanu ima bar nekoliko svojih fotki, a na Facebook je stavio desetke albuma gdje je on uvijek u prvom planu. I da, taj može pričati satima ... o sebi.

12.03.2015. 18:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh