« Žene
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
LAKO JE ...

Kako žene podižu samopouzdanje

Dnevne mijene raspoloženja neumitna su posljedica što hormona, što vremena, pa budite spremne na to

Neka donje rublje bude mirisno
Neka donje rublje bude mirisno (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljepota

,

samopouzdanje

,

privlačnost

,

seksi izgled

,

senzualnost

Raspoloženja se mijenjaju od situacije do situacije, pa ako ste dan i započeli otvoreno, puno elana i veselo, dovoljna je jedna potpuno pogrešna riječ, pogled ili telefonski poziv da se sve sruši.

No, to nije nepovratno, pa ako morate vratiti svoj šarm na pravi put i zasjati punim sjajem, primjenite nekoliko trikova koji će vam odmah podići samopouzdanje. Prvi sljedeći telefonski poziv odradite tišim i dubokim glasom, jer znanstvenici kažu da tako razgovaramo s osobama koje nam se sviđaju, pa će osoba na drugom kraju linije imati taj dojam. 

Sjednite za svoj stol uspravno, izbačenih grudi i prekriženih nogu, samopouzdanje će vam odmah odletjeti u nebesa zbog zavidnih pogleda žena i divljenja u pogledu muških kolega.

Par sjajnih savjeta za tmurno jutro možemo započeti idejom da u svoju ladicu ili na policu s intimnim rubljem stavite par vrećica omiljenog čaja kako biste uživali u mirisima koje volite od ranog jutra.

No, nemojte se ustati čim zvoni alarm, ostanite još par minuta u krevetu, protežite se i uživajte pod toplim pokrivačem, ali nemojte zaspati, naravno. U kupaonicu otiđite goli i pogledajte svoje tijelo, ne pojedinačne mane nego cjelinu i shvatit ćete da ste zapravo seksi.

Tako goli obavite jutarnju higijenu i šminkanje, jer ćete se tako osjećati još samopouzdanije i seksi. Tada obucite one mirisne gaćice i puni snage i elana otisnite se u novi dan, bit će vam lakše.

29.09.2013. 22:18:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh